همکاری در فروش

همکاری در فروش + 8 ترفند برای فروش بیشتر در افیلیت مارکتینگ

احتمالا تاکنون شغل همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ را شنیده اید، سیستمی که همه ی ارائه دهندگان و فروشندگان می توانند خدمات و کالای خود را به کمک افراد دیگر بفروشند و بازاریاب ها نیز بتوانند در خانه یا محل کار خود بدون هیچ ریسکی کسب و درامد داشته باشند همچنین در انتهای این مقاله به آموزش تکنیک های فروش برای همکاری در فروش یا Marketing Affiliate یا بازاریابی پورسانتی بطور کامل خواهیم پرداخت.

 

تاریخچه همکاری در فروش

ایده اصلی همکاری در فروش بصورت آنلاین در سال 1994 اولین بار توسط جف بزوس موسس سایت Amazoon اجرا گردید و در واقع شهرت اصلی آمازون هم با اجرای این ایده اتفاق افتاد و در طی این سال ها بسیاری از مدیران کسب و کار این امکان را به مشاغل خود اضافه کرده اند.

 

آیا همکاری در فروش ارزشش را دارد؟

محبوبیت روش همکاری در فروش امروزه را به افزایش بوده به نحوی که ارزش این شیوه در سال 2017 به میزان 5.4 میلیارد در سال بوده و پیش بینی می شود در سال 2022 به ارزش 8.2 میلیارد دلار برسد که همین امر نشان دهنده یک رشد جهشی خیلی خوب در طی 5 سال اخیر است که می توان دریافت که واقعا این روش، ارزشش را دارد!

 

همکاری در فروش چیست؟

خوشبختانه امروزه از روش افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش نه تنها در سراسر دنیا بلکه در ایران هم در حال استفاده است و این روش صرفا محدود به فروش کالا یا خدمت نبوده و کسب و کارها می توانند از این شیوه برای هر هدفی استفاده نمایند به عنوان مثال یک مدیری که می خواهد بازدیدش زیاد شود می تواند به هر کس که بتواند یک بازدیدکننده برای وبسایتش بیاورد، یک پاداش می دهد.

همچنین مزیت دیگر شیوه همکاری در فروش، بالا بردن میزان فروش با هزینه بازاریابی کم است و به عبارت دیگر می توان گفت افیلیت مارکتینگ یک روش دو سر برد است چون هم تولید کننده به کمک دیگران فروش خود را افزایش داده و هم بازاریاب ها یا فروشندگان یک درامد خوب و بدون ریسک را خواهند داشت.

اساس این شیوه بر پایه تقسیم درامد بوده به این نحو که در این روش، ارائه دهنده کالا یا خدمت به کاربری که بتواند فروش این موارد را انجام دهد، به ازای هر بار فروش یک پورسانت یا کمیسیون بابت آن پرداخت می نماید و معمولا این مقادیر پورسانت ها جمع شده و طی دوره های مشخص هفتگی یا ماهانه به حساب کاربر یا بازاریاب واریز می شود و بخاطر همین شیوه کاری به این روش نیز فروش واسطه ای یا بازاریابی پورسانتی گفته می شود.

 

اجزای تشکیل دهنده چرخه همکاری در فروش

چرخه همکاری در فروش یک سیستم چند بخشی است که سه نقش اصلی در آن وجود دارد و هر کدام بصورت مجزا وظایف خود را ایفا کرده ولی بر فعالیت یکدیگر اثر می گذارند و شامل:

ارائه دهندگان

بازاریابان یا ترویج دهنده

مصرف کننده نهایی

 

ارائه دهندگان

این دسته شامل تولید کنندگان، شرکت ها، وبسایت ها و هر نقشی که ارائه دهنده باشد خواهد شد که معمولا در کنار فعالیت بازاریابی خود، امکان همکاری در فروش را نیز به کسب و کارشان اضافه می کنند.

 

بازاریابان یا ترویج دهندگان

این افراد به کمک روشهای مختلف از جمله شبکه اجتماعی یا هر رسانه ی دیگری که دارند کالا یا خدمت مورد نظر ارائه دهنده را به مصرف کننده نهایی به شیوه ای جذاب معرفی کرده و آنها را ترغیب به خرید می کنند.

 

مصرف کننده نهایی

چرخه بازاریابی پورسانتی مبتنی بر مصرف کننده نهایی است به نحوی که هر زمان خریدی توسط آنها انجام شود پورسانتی که مورد تفاهم ارائه دهنده با ترویج دهنده است پرداخت می گردد و بابت این پورسانت مصرف کننده فقط قیمت خود محصول را پرداخت می نماید نه اینکه بخواهد بابت این پورسانت ترویج دهنده، پولی بیشتر از کالا را پرداخت نماید و در واقع سهم بازاریاب برای همکاری در فروش بخشی از قیمت اصلی کالا که مصرف کننده پرداخت می کند است.

 

مزایا کسب درآمد از همکاری در فروش

– فرقی نمی کند شما می خواهید شیوه همکاری در فروش را برای یک محصول داشته باشید یا یک خدمت، در هر صورت شما در این روش هیچ نیازی به تولید محصول یا داشتن خدمت ندارید که بخواهید برای آن برندسازی نمایید بلکه فقط کافیست بهترین پیشنهاد را به مشتریان بالقوه خود ارائه نمایید.

– یکی از دلایلی که همکاری در فروش بهترین روش است اینکه شما صرفا فقط یک فروشنده هستید و مسئولیتی برای پشتیبانی و حفظ ارتباط با مشتری ندارید البته توصیه می کنیم اگر محصول یا خدمت شما تند مصرف است ارتباط خود را با مشتری حفظ کرده که بتوانید مجدد به آن بفروشید.

– اگر قرار بود شما مالک محصولات باشید باید فکری برای انبار، توزیع کالاها و از همه مهمتر خواب کالا می کردید اما در بهترین شیوه همکاری در فروش شما نیازی به انبار نداشته و هر زمان که خواستید می توانید به کار خود پایان بدهید.

– در این روش کسب و درامد، بازاریاب همکاری در فروش به مهارت و زمان مستمر نیاز نداشته بلکه با گذاشتن کمی وقت در کنار فعالیت های روزانه خود می تواند از این شیوه به درامد برسد، حتی زمانی که خواب است!

– شما برای اینکه کسب و کاری داشته باشید، نیاز به سرمایه دارید و زمانی هم که بودجه خود را برای خرید کالایی سرمایه گذاری می کنید مجبور خواهید بود برای نقد کردن سرمایه خود تمام اجناس را به فروش برسانید اما در روش همکاری در فروش نیازی نیست شما برای خرید کالایی سرمایه گذاری نمایید ولی پیشنهاد می کنیم اگر کالایی پر فروش است به راه حل هایی که در انتهای این مقاله ارائه کرده ایم توجه نمایید اما در هر صورت کم ریسک ترین و پر سود ترین همکاری در فروش حالتی است که سرمایه خود را به کالایی اختصاص ندهید.

– اگر شما نمی توانید برای کار کردن از خانه بیرون بروید، در هر شهر یا روستایی که باشید می توانید تنها از طریق اینترنت به شغل پر درامد همکاری در فروش مشغول شوید.

– اگر بازاریاب هستید خبر خوب این است که شما هیچ گونه مسئولیتی در خصوص کیفیت کالا یا خدمات ارائه شده ندارید و مصرف کننده نهایی مستقیما با خود ارائه دهنده درگیر خواهد بود.

– زمانی که شما به شغل پاره وقت همکاری در فروش مشغول هستید این حق انتخاب را دارید که چه محصولی را با چه شیوه ای و در کجا بفروشید و همین آزادی عمل شما نشان از انعطاف پذیر بودن این شیوه است.

– در شغل هایی مثل کارمندی شما به ازای ساعت پول دریافت می کنید و هرچه زمان بیشتری بگذارید درامد بیشتری خواهید داشت اما در حرفه بازاریابی واسطه ای میزان درامد شما به عملکرد شما بستگی دارد و به عنوان مثال شاید در یک ساعت بتوانید چند صد هزارتومان تا چند میلیون بفروشید.

 

انواع روش های همکاری در فروش

شما به روش های مختلفی می توانید از طریق این شیوه پورسانت دریافت کرده و فروش پورسانتی داشته باشید که در ادامه به روشهای اصلی کسب درامد اینترنتی و آفلاین این شیوه خواهیم پرداخت:

– دریافت پورسانت به ازای فروش کالا

در این شیوه شما با معرفی کالا به مصرف کننده نهایی و خرید توسط آن، پورسانت خود را دریافت می نمایید.

 

– دریافت پورسانت به ازای ثبت نام افراد

برخی از کسب و کارها به دنبال بالا بردن تعداد کاربران یا ثبت نام افراد مثل ثبت نام در کارگاه ها و سمینارها هستند و از همین رو به دنبال افرادی می گردند که بتوانند از طریق وبسایت، تلفن یا حتی شبکه اجتماعی خود این کار را برای آنها انجام داده و به ازای هر ثبت نام پورسانت پرداخت کنند.

 

– فروش واسطه ای آنلاین

شما می توانید یک سایت مقایسه ای مثل ترب یا ایمالز طراحی کرده و در این قالب همکاری در فروش داشته باشید.

 

– دریافت پورسانت به ازای فروش خدمات

خبر خوب این است که شما تنها نباید کالا بفروشید بلکه می توانید خدمات هم بفروشید مثل خدمات سفر، هاست، دامنه و…

 

– دریافت پورسانت به ازای فایل ‌های الکترونیکی

شما به عنوان بازاریاب می توانید کالاهای مجازی مثل مقالات، کتاب الکترونیکی، پایان نامه، فیلم، نرم افزار و… بفروشید.

 

– دریافت پورسانت به ازای معرفی دوستان

حتما این مدل را در اپلیکیشن ها و سایت های مختلف زیاد دیده اید که به ازای هر نفری که شما معرفی می کنید یک پاداشی نیز دریافت می نمایید.

 

آموزش تکنیک های افزایش درامد در روش همکاری در فروش

در این قسمت به روش های افزایش فروش برای همکاری در فروش خواهیم پرداخت که می تواند منجر به افزایش درامد شما در افیلیت مارکتینگ شود.

 

– مخاطب هدف را بشناسید

ببینید مشتریان هدف برای محصول شما چه کسانی هستند مثلا چه سنی دارند، چه جنسیت، دغدغه و مشکلاتی دارند و… سپس براساس شناختی که از آنها پیدا کردید راه حل خود را ارائه دهید همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله مدیریت ارتباط با مشتری و 11 روش جذب مشتری جدید را مطالعه کرده تا دیگر مشکل پیدا کردن مشتری نداشته باشید.

 

– محصول با کیفیت بفروشید

همانطور که قبلا هم گفتیم، درست است که بازاریابان تعهدی در خصوص ارائه محصول با کیفیت نداشته و مسئولیت آن به عهده ارائه دهنده است ولی یک بازاریاب حرفه ای برای جلب رضایت مشتری و داشتن یک رابطه بلند مدت با آن همیشه به دنبال پیشنهاد دادن یک کالای با کیفیت به مشتری است تا به این واسطه مجددا بتوانند به مشتریان خود بفروشند.

 

– در تبلیغات خود هر چقدر خلاقانه تر محصول خود را معرفی کنید فروش بیشتری خواهید داشت همچنین باید در جایی تبلیغات نمایید که مخاطب هدف شما آنجا باشد مثلا شما نباید به یک بلاگر ورزشکار، تبلیغ لوازم آرایش خود را ارائه بدهید بلکه بهتر است به اینفلوئنسرها و بلاگرهای مرتبط با لوازم آرایش، لینک محصول یا سایت یا شبکه اجتماعی خود را بدهید تا برایتان تبلیغ کنند.

 

– در صورتی که بتوانید محصولات را از شرکت ارائه دهنده قرض بگیرید تا برای آنها ویدیو تبلیغاتی بسازید، چنین کاری می تواند در افزایش فروش شما بسیار موثر باشد مثل اینکه نشان دهید در حال استفاده از محصول یا خدمت هستید یا نتیجه استفاده از آن را نشان دهید اما اگر امکان قرض گرفتن یا استفاده تستی برای تولید محتوای کالا نبود، شما می توانید فقط یک نمونه از کالاهای پر فروش را خریداری کرده و برای ایتدا تولید محتوا کرده و سپس آن را بفروشید.

 

– در خیلی از موارد که مخاطب از شما خرید نمی کند به دلیل نداشتن اعتماد است برای همین می توانید با داشتن نماد، داشتن اسکرین شات یا ویدیو رضایت مشتری، قراردادن شماره تماس و راه های ارتباطی خود، نمایش ویدیوی محصول و… اعتماد مخاطب را بدست بیاورید.

 

– بصورت تخصصی روی یکسری از محصولات کار کنید که مخاطب بتواند به شما اعتماد نماید به عنوان مثال فقط در حوزه پوشاک زنانه یا فقط کالای دیجیتال فعالیت کرده و در مرحله بعدی اگر بتوانید در خصوص این حوزه انتخابی خود تولید محتوا نمایید و اطلاعات تخصصی بدهید بسیار می تواند بر روی فروش شما تاثیر مثبت بگذارد که برای این کار می توانید در شبکه اجتماعی یا بلاگ سایت خود تولید محتوا نمایید.

به این نحو که برای خودتان یک سایت وردپرسی طراحی کنید و در آن مقالاتی مرتبط با موضوع خودتان منتشر کنید مانند راهنمای خرید کادوی سالگرد ازدواج، راهنمای خرید گوشی در رنج 5 تا 7 میلیون و سپس در انتهای مقالات لینک محصولات را قرار می دهید.

یا از محصول یا خدمت خود ویدیوی آموزشی تهیه کرده و مزایا و معایب آن را بگویید و برای آن یک عکس کاور زیبا به همراه یک تیتر جذاب و سپس این ویدیو را در شبکه اجتماعی یا آپارت قرارداده و در قسمت توضیحات آن، لینک کالا را قرار بدهید.

 

– خودتان را فقط محدود به یک شیوه تبلیغاتی نکرده و روش های مختلفی را بررسی نمایید مثلا سایت، اینستاگرام، ایتا، با سلام و… را بررسی نمایید.

 

– زمانی که روی یک حوزه تخصصی کار می کنید همیشه باید سعی کرده که به روز باشید و از آخرین محصولات و اتفاقات اون حوزه اطلاع داشته باشید.

 

پیشنهاد ویژه

شما می توانید با ما برای همکاری در فروش محصولات نرم افزار و اپلیکیشن که درصد سود بالا و فروش آسان دارد مشارکت داشته باشید و برای این امر فقط کافیست با ما در ارتباط باشید…

05191011051

برچسب‌ها: بدون برچسب

یک پاسخ

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *